Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τέλος εποχής

http://www.youtube.com/watch?v=TmDAbNlpAgw&feature=player_embedded

Τέλος εποχής για την κρατική τηλεόραση και το λυπηρό είναι πρώτα από όλα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που θα μείνουν άνεργοι με ότι συνεπάγεται όλο αυτό για αυτούς και τις οικογένειες τους. Τέλος εποχής και σε μια τηλεόραση που παρόλα τα προβλήματα της, μάς παρείχε μια ποιοτική ενημέρωση όταν τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια μας πλασάρουν φόβο, ηλιθιότητα, παραπληροφόρηση και μπόλικα τούρκικα σίριαλ!
 Είμαι σαράντα ενός ετών και τέτοια φασιστική και φιμωτική πράξη δεν έχω ζήσει ξανά στη ζωή μου. Θλίβομαι για την κατάντια μας σε όλα τα επίπεδα ... 
Συγκινούμαι γιατί όλες μου οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια συνδέονται με την κρατική τηλεόραση. Παιδί της πόλης μεγάλωσα με αυτήν.
 Και ανησυχώ για το πόσο θα συνεχίζεται όλη αυτή η αρρωστημένη κατάσταση που βιώνουμε αυτά τα τρία χρόνια της κρίσης, της ανέχειας, της υποδούλωσης, της στέρησης της ελευθερίας, εν ονόματι της « διάσωσης» και της «ανάπτυξης». 
 Τι ωραία! Τώρα θα μείνουν τα ιδιωτικά κανάλια για να κάψει και άλλο ο Έλληνας τον εγκέφαλό του, με τουρκικά σίριαλ, χαζές μεσημεριανές εκπομπές και μπόλικη βία. Καληνύχτα Ελλάδα

2 σχόλια:

Kate'sCakeBox είπε...

ΜΟΥ άρεσαν τα άρθρα σου κι αυτό το τελευταίο για την κρατική τηλεόραση!έτσι είναι φυσικά όπως τα λες κορίτσι μου..γράφονται μαύρες σελίδες της ιστορίας μας με όλα αυτά..και φυσικά δεν είναι μόνο η ERT..καθημερινά βιώνουμε την απαξίωση του πολίτη,την οικονομική εξαθλίωση πολλών συνανθρώπων μας,την καταπάτηση της αξιοππέπειας,τα ψέματα,τη διαφθορά και αναρωτιέμαι που πήγε το εθνος μας..αυτό που οι προγονοί μας είχαν τιμήσει με τον πολιτισμό τους,το ήθος,την τέχνη και τη σοφία τους!αυτά για την ώρα!όποτε θέλεις να τα λέμε μέσα απο τα μπλογκ μας..

Με τα φτερά της ψυχής είπε...

Γεια σου Kate's CakeBox,σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Έτσι είναι όπως τα λες, η ΕΡΤ ήταν μόνο η αρχή...για να δούμε....
παρόλα αυτά ας μη χάνουμε την πίστη μας και την αισιοδοξία μας.
Να είσαι καλά,θα τα ξαναπούμε!